Pitabrød med æg

Disse pitabrød med æg er super hurtige at bikse sammen, og kombinationen af de kogte æg, sprøde grøntsager og cremede dressing er bare for lækker. Lav evt. lidt ekstra, så der også er til madpakken dagen efter.

Til 2 personer
  • 4 æg
  • 1 peberfrugt
  • 2 tomater
  • 2 hjertesalat
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 200 g creme fraiche
  • salt
  • peber
  • 4 pitabrød

Kog æggene 9-10 minutter, til de er hårdkogte. Lad dem køle af.

Skyl peberfrugt, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugt i små tern. Skyl tomater, og skær dem i skiver. Fjern stokken fra hjertesalat, og snit det groft.

Skyl forårsløg, og hak det fint. Rør det sammen med creme fraiche, og smag dressingen til med salt og peber.

Varm pitabrødene efter anvisningen på pakken. Pil imens de hårdkogte æg, og skær dem i skiver.

Skær en lille lomme i pitabrødene, og fyld dem med æg, grøntsager og creme fraiche dressing. Så er der serveret!

Indsendt af
d.
17.01.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.01.19.
Kategori: