Pitabrød med æg

Disse pitabrød med æg er super hurtige at bikse sammen, og kombinationen af de kogte æg, sprøde grøntsager og cremede dressing er bare for lækker. Lav evt. lidt ekstra, så der også er til madpakken dagen efter.

Til 2 personer
  • 4 æg
  • 1 peberfrugt
  • 2 tomater
  • 2 hjertesalat
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 200 g creme fraiche
  • salt
  • peber
  • 4 pitabrød (færdigkøbte eller disse lækre hjemmebagte)

Kog æggene 9-10 minutter, til de er hårdkogte. Lad dem køle af.

Skyl peberfrugt, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugt i små tern. Skyl tomater, og skær dem i skiver. Fjern stokken fra hjertesalat, og snit det groft.

Skyl forårsløg, og hak det fint. Rør det sammen med creme fraiche, og smag dressingen til med salt og peber.

Varm pitabrødene efter anvisningen på pakken. Pil imens de hårdkogte æg, og skær dem i skiver.

Skær en lille lomme i pitabrødene, og fyld dem med æg, grøntsager og creme fraiche dressing. Så er der serveret!

Se flere gode idéer til pitabrøds-fyld her

Indsendt af
d.
17.01.19.
Kategori:

Er der rester af grøntsagerne?

Hvis der er grøntsager tilovers, efter du har lavet retten, kan du bruge dem i en af disse opskrifter:

Næringsindhold for opskriften

pr. personhele portionen
Kalorier857 kcal1713 kcal
Kulhydrat101 g202 g
Protein33 g66 g
Fedt34 g68 g


Næringsberegningen omfatter både pitabrødene og fyldet.

Indsendt af
d.
17.01.19.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem