Pizza med grønkål og serranoskinke

Pizza med grønkål lyder måske som en umage kombination, men det smager super godt, for grønkålen bliver sprød i kanterne og smager rigtig lækkert sammen med den delikate serranoskinke. Bages pizzaerne på en forvarmet bageplade eller bagesten, bliver de ekstra gode.

Til 2 stk
  • 1/2 rødløg
  • 1 stængel grønkål
  • 75 g cherrytomater
  • 1 dl tomatsauce
  • 2 stk pizzadej
  • 1 kugle mozzarella ost
  • 4 skiver serranoskinke
  • oregano
  • salt
  • peber
  • evt. lidt olivenolie

Forvarm ovnen til 250 grader. Sæt en bageplade eller bagesten i ovnen, så den også bliver varm.

Pil rødløg, og snit det fint. Rib grønkålen fra stænglen, skyl det godt, og snit det groft. Skyl cherrytomater, og skær dem i kvarte eller halve alt efter størrelsen.

Smør tomatsaucen ud på pizzadejen, og fordel rødløg og cherrytomater herpå. Riv mozzarellakuglen i mindre stykker, og læg dem rundt omkring på pizzaerne. Fordel dernæst serranoskinken og grønkålen ovenpå.

Krydr med oregano, salt og peber, og dryp evt. lidt olivenolie ovenpå.

Bag pizzaerne enkeltvis på den varme bagesten eller bageplade i 10-12 minutter, til de er sprøde og gyldne.

Indsendt af
d.
03.01.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.01.19.
Kategori: