Pizza med parmaskinke og rucola

Den her lækre pizza med er sand en klassiker - og det er ikke uden grund. Den skønne parmaskinke, dejlige mozzarella og sprøde rucola passer ualmindeligt godt sammen.

  • Sprød og helt fantastisk pizza med parmaskinke og frisk rucola ovenpå.

Til 2 stk

Til servering

Forvarm ovnen til 275 grader, og sæt en pizzasten i ovnen, så den også bliver varmet op. Har du ikke en pizzasten, kan du bruge en almindelig bageplade.

Læg pizzabundene på hver deres stykke bagepapir. Fordel pizzasauce og creme fraiche på bundene. Riv parmaskinken i mindre stykker, og læg dem ovenpå. Riv mozzarellaen i mindre stykker, og placér dem rundt omkring parmaskinken. Krydr med oregano, salt og peber, og dryp med lidt olivenolie.

Bag pizzaerne én ad gangen i ca. 10-12 minutter, til bunden er puffet op, og al osten er smeltet og gylden.

Vend imens rucolaen sammen med olivenolie, og krydr med salt og peber. Fordel salaten oven på pizzaerne umiddelbart inden servering.

Indsendt af
d.
24.07.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.