Pizza med portobellosvampe

Portobellosvampe har en rig smag, som fungerer godt på en pizza, specielt sammen med andre karakterfulde ingredienser som den salte parmaskinke. Gratineret med mild mozzarella er pizzaen en sand, italiensk charmør.

5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
  • Pizzaens indbydende, gyldne kulør efter bagning.
  • Portobellosvampene og de andre skønne ingredienser fordelt på bunden.
Til 3 personer
  • 1 pizzadej (kan købes færdig eller lave det selv)
  • 70 g tomatpuré
  • 1 løg
  • 1 portobellosvamp
  • 6 skiver parmaskinke
  • 6 cherrytomater
  • 1 1/2 kugle mozzarella ost
  • oregano

Rul pizzabunden ud. Smør tomatpuré på.

Skær løg og portobellosvamp i skiver og fordel på pizzaen. Læg parmaskinken på.

Halver cherrytomaterne og kom dem på. Bræk mozzarellaen i mindre stykker og læg dem på pizzaen.

Drys med oregano, og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.

Indsendt af
d.
18.11.13.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem