Aioli med ramsløg

Prøv denne utraditionelle aioli-variant, som er både utroligt simpel og kræver utroligt få ingredienser at blande. Ikke desto mindre gør ramsløgets kraftige smag, at den smager fabelagtigt - og får en fin, sart lysegrøn nuance.

Til 6 personer
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 knsp salt
  • ca. 2 1/2 dl ramsløgolie (se opskrift her)

Pisk æggeblommer og salt sammen i en skål.

Tilsæt nogle få dråber ramsløgolie, mens der piskes. Fortsæt med at tilsætte ramsløgolie mens der piskes, indtil aiolien har den ønskede konsistens.

Ved opbevaring i køleskabet, kan den sagtens holde sig en uges tid i køleskabet p.g.a. det høje indhold af olie.

Indsendt af
d.
31.05.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
31.05.13.
Kategori: