Rødkålssalat med appelsin og granatæble
Smuk, lækker og frisk - det er essensen af denne skønne rødkålssalat med søde appelsinfileter og knasende granatæblekerner. Jeg brugte saltede pistacienødder, men du kan sagtens bruge usaltede også. Server den, som den er, eller lav en dejlig dressing til. Uanset hvad smager den herligt.
- 1/2 hoved rødkål
- 4 appelsiner
- 1 granatæble
- 80 g pistacienødder (uden skaller)
- evt. 50 g tørrede abrikoser
Snit rødkålen så fint som muligt. Skræl appelsinerne, og skær dem i fileter. Halvér granatæblet, og pil kernerne ud.
Fjern skallerne på pistacienødderne, hvis du har købt pistacienødder med skal. Klip eller skær de tørrede abrikoser i mindre stykker.
Vend alle ingredienserne til rødkålssalaten sammen i en skål, og server evt. med en dressing.
Tip:
Du kan både bruge saltede og usaltede pistacienødder afhængigt af, hvad du bedst kan lide, og hvad du kan få fat på.
- print Udskriv
- local_post_office Send som e-mail
Fedtfattig