Salat med spidskål og avocado

God salat med spidskål og avocado samt hvedekerner, bær, feta og blomkål. Servér som tilbehør til middagen eller som frokostret i sig selv - gerne med denne dressing der løfter salaten til nye højder.

  • Fyldig salat med spidskål, avocado og feta samt en god dressing.
Til 4 personer
  • 100 g hele hvedekerner
  • 50 g pinjekerner
  • 1/4 hoved spidskål
  • 2 peberfrugter
  • 1/4 hoved blomkål
  • 1/2 squash
  • 50 g feta
  • 20 vindruer (grønne eller blå efter smag)
  • 25 g tørrede blåbær
  • 25 g tørrede tranebær
  • 1 avocado

Kog hvedekernerne efter pakkens anvisning og lad dem afkøle.

Rist pinjekerne på en tør pande til de er gyldne.

Snit spidskål, peberfrugter, blomkål, og squash i mundrette stykker.

Halver vindruerne og skær feta i tern.

Steg squash-stykkerne i 2 minutter og kom dem over hvedekernerne. Kom de resterende grøntsager i og dernæst vindruer, bær, feta og pinjekerner.

Halver avocadoen og tag stenen ud. Skrab det grønne frugtkød ud med en ske, og skær det i tern. Drys ternene over salat og server.

Se også denne lækre salat med spidskål og avocado

Publiceret d.
18.03.13.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem