Salat med æg, tun og rejer

Salaten er med både æg, tun og rejer en fyldig og farverig af slagsen. Den er rig på proteiner og er velegnet som f.eks. hovedret eller frokostsalat, fordi den mætter godt. Dressingen tilføjer syrligt-sød smag med et pikant drys dild.

Til 3 personer
  • 4 æg
  • 2 ds tun
  • 100 g rejer (drænet vægt)
  • 1/2 rødløg
  • 100 g ærter
  • blandet salat

Syrlig dilddressing

  • saften fra 2 limefrugter
  • 5 spsk dijonsennep
  • 2 spsk brun farin
  • 1 bdt dild
  • 5 spsk olie
  • salt
  • peber

Kog æggene "smilende" i 7,5 minut. Imens laves resten af salaten.

Pres tunen fri for væde og kom den i en skål. Pres ligeledes rejer e fri for lage og kom dem i skålen. Hak rødløget fint, optø ærterne og skyl salaten. Kom det i skålen og bland det hele sammen.

Pil de kogte æg, skær dem i både og bland dem forsigtigt i salaten.

Server evt. salaten med denne syrlige dilddressing:
Pres limesaften ned i en skål eller et glas. Rør sennep og brun farin i. Hak dild fint og kom det i.

Rør olien i lidt af gangen, så dressingen ikke skiller. Smag til med salt og peber.

Dressingen passer rigtig godt til rejer, tun og resten af salaten.

Indsendt af
d.
10.12.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.12.13.
Kategori: