Små farsbrød i fad med tomatsauce

De her små farsbrød i fad med tomatsauce, ost og pesto er hverdagsmad, når det er allerbedst. En ret, der er proppet med smag, og hvor ovnen klarer det meste af arbejdet. Servér f.eks. med pasta eller ovnbagte kartofler til.

starstarstarstarstar_half
4,5  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 500 g hakket svine- og kalvekød
  • 1 tsk salt
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g soltørrede tomater (hakkede)
  • 25 g revet parmesanost
  • 1 æg
  • 1 spsk tomatpuré
  • 3 skiver parmaskinke
  • 1/2 bdt basilikum
  • 700 g tomatsauce
  • 1 dl grøn pesto
  • ca. 1 kugle mozzarella ost

Forvarm ovnen til 200 grader.

Rør kødet sejt med salt. Hak løget fint, og pres hvidløget. Kom begge dele op til kødet i skålen sammen med de hakkede soltørrede tomater, parmesanost, æg og tomatpuré. Riv eller skær parmaskinken i mindre stykker, hak basilikum, og rør begge dele i farsen.

Hæld tomatsaucen op i bunden af et lille ovnfast fad. Form farsen til små farsbrød, og læg dem ned i tomatsaucen. Fordel pestoen ovenpå. Skær mozzarellaen i skiver, og fordel dem på farsbrødene.

Sæt fadet i ovnen, og lad det stege ca. 30-35 minutter, til farsbrødene er gennemstegte, og osten er gylden.

Server f.eks. med pasta, kartofler eller brød til.

Indsendt af
d.
16.01.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.01.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem