Farsbrød med porrer og bacon

Spændende farsbrød med både porrer, bacon og feta, som sammen med hvidløg og timian giver en fantastisk let krydret smag.

Til 3 personer
  • 1 porre
  • 1 tsk salt
  • 1 fed hvidløg
  • 400 g hakket svinekød eller kalv/svin
  • 75 g feta
  • 1 æg
  • peber
  • 2 spsk tørret timian
  • 3 spsk hvedemel eller Husk
  • 8 skiver bacon

Skyl porren grundigt. Flæk den på langs - så er den nemmere at skylle. Lad den dryppe godt af og snit/hak den fint. Kom den i en skål og drys salt over.

Tænd ovnen på 210 grader.

Pil hvidløget og hak det fint eller brug et rivejern eller hvidløgspresser. Kom det op i skålen til porrerne sammen med hakket svinekød, feta, æg, peber, timian og hvedemel (eller Husk hvis farsbrøddet skal være low carb).

Ælt farsen godt sammen og form den til et farsbrød i et ildfast fad. Læg baconskiverne ovenpå (så de overlapper hinanden lidt).

Bag farsbrødet i ovnen i ca. 45 minutter. Sæt evt. ovnen på "grill" de sidste 5-10 (afhængig af ovn), så baconen bliver sprød (hold øje med at det ikke får for meget).

Indsendt af
d.
19.09.19.
Kategori:
Annonce

Indsendt af
d.
19.09.19.
Kategori: