Farsbrød med oksekød

Nem opskrift på farsbrød med hakket oksekød og krydderier, som giver masser af smag. Jeg elsker aftensmad, der er hurtigt at bikse sammen og passer sig selv i ovnen.

Til 4 personer
  • 2 løg
  • 2 bdt frisk basilikum (eller tørret efter smag)
  • 2 fed hvidløg
  • 800 g hakket oksekød
  • 4 æg
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 4 spsk rasp
  • 2 spsk tørret oregano
  • 2 spsk tørret timian
  • lidt fedtstof til at smøre fadet med

Hak løg og basilikum. Pres eller hak hvidløg fint.

Bland oksekød, æg, salt og peber sammen i en skål. Bland rasp, løg, hvidløg og basilikum samt oregano og timian i.

Form farsbrødet og læg det op i et smurt ildfast fad eller bradepande. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 50 minutter.

Lad farsbrødet trække 5-10 minutter inden det serveres.

Indsendt af
d.
10.03.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.03.16.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem