Spidskålssalat med gulerødder og creme fraiche

Sprød og cremet spidskålssalat med gulerødder, agurk og creme fraiche som en skøn dressing. Salaten er super nem at bikse sammen og passer til det meste.

  • Den cremede spidskålssalat med gulerødder og creme fraiche smager helt suverænt.
  • Fintsnittet spidskål, sprøde gulerødder og frisk agurk giver tilsammen en rigtig god salalt.

Til 4 personer

Skyl spidskålen, og snit det fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Skyl agurk, og skær de våde kerner fra. Skær også agurk i fine strimler. Du kan også rive både gulerødder og agurk på den grove side af rivejernet.

Skyl purløg, og hak det helt fint. Pil hvidløg, og pres eller riv det helt fint. Rør purløg og hvidløg sammen med creme fraiche og citronsaft, og smag dressingen til med salt og peber.

Bland spidskål, gulerødder og agurk sammen med dressingen.

Indsendt af
d.
16.10.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.