Spidskålssalat med mormordressing
Spidskålssalat med asparges og æble smager rigtig dejligt. Men dækket af en lækker mormordressing af fløde, citron og sukker smager det helt fantastisk. Præcis ligesom mormor har lært mig.
Ingredienser
til 2 personer- 1/2 spidskål
- 6 grønne asparges
- 1 æble
Mormordressing
- 1 dl fløde
- saften fra 1/2 citron
- 2 spsk rørsukker
- 1/2 tsk salt
- peber
Så nem er spidskålssalaten at lave
Skyl spidskålen, snit det helt fint, og kom det i en skål.
Vask aspargesene, knæk enderne af, og smid den nederste del ud. Skær de resterende asparges i mindre stykker, og kom dem op i skålen til spidskålen.
Skyl æblet, og skær det ud i både. Skær bådene ud i tynde skiver, og kom dem op i skålen.
Sådan laver du mormordressingen
Bland fløde, citronsaft, sukker, salt og peber i en lille skål for sig, og rør det godt sammen. Kom mormordressingen ud over spidskålsalaten, og vend det hele godt sammen.
Servér salaten som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ.
Se også:
Brccolisalat med mormordressing