Spidskålssalat med soltørrede tomater

Nem spidskålssalat med soltørrede tomater og frisk basilikum. Den vendes med olie og balsamico (eller anden eddike) og serveres med ristede pinjekerner.

Til 5 personer
  • 1 hoved spidskål
  • 4 spsk olivenolie
  • 4 spsk balsamico
  • 50 g pinjekerner
  • 100 g soltørrede tomater
  • 1 bdt frisk basilikum

Skyl spidskålen og snit den fint - undgå den hårde stok i midten. Kom kålen i en skål og tilsæt olivenolie og balsamico. Vend det godt sammen - brug evt. hænderne.

Rist pinjekernerne på en tør pande ved middel varme, indtil de er lysebrune. Lad dem derefter køle af.

Skær de soltørrede tomater i strimler (hvis de ikke allerede er det), og bland dem med spidskålen.

Pluk basilikumbladene, skyl dem og lad dem dryppe godt af. Dup dem evt. tørre med lidt køkkenrulle. Bland dem i spidskålssalaten.

Drys med de ristede pinjekerner ved servering.

Indsendt af
d.
20.10.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.10.16.
Kategori: