Squashkage med flødeostglasur

Den dejlige smag af squash og sødt bagværk forenes formidabelt i denne squashkage, som har en god, svampet konsistens, varieret med sprøde stykker af hakkede mandler. Den toppes med en drøm af cremet flødeostglasur.

Til 1 stk

Dej

  • 5 dl squash
  • 2 1/2 dl mandler
  • 3 æg
  • 500 g sukker
  • 2 1/2 dl olie
  • 300 g mel
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 2 tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 3 tsk kanel

Flødeostglasur

  • 200 g flødeost
  • 120 g smør
  • 180 g flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker

Riv squashen groft.
Hak mandlerne groft (der kan også bruges hasselnødder, valnødder eller pecannødder).

Æg, sukker og olie piskes eller røres sammen.
Bland mel, bagepulver, natron, salt, vaniljesukker og kanel, og sigt det i æggemassen.
Tilsæt squash og mandler.

Hæld dejen i en smurt form (ca. 25x30 cm). Bag squashkagen i ca. 50 minutter ved 200 grader.

Rør ingredienserne til flødeostglasuren sammen (bedst med en elpisker).

Kom glasuren på kagen, når denne er afkølet.

Indsendt af
d.
04.09.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.09.13.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem