Stegt blomkål i ovn med karry

Blomkål bliver så lækkert, når det steges i ovnen med karry, olivenolie og citron, der giver et skønt smagspift. Det er super dejligt både som tilbehør og som herligt fyld i en salat.

  • Blomkål stegt i ovn bliver vildt lækkert.
  • Karryen giver både en god smag og en flot farve.
  • Servér de stegte blomkål som tilbehør eller i en salat.

Til 2 personer

Klik her og få vores gratis e-kogebog med det lækreste tilbehør.

Forvarm ovnen til 225 grader.

Kom olivenolie, karry, hvidløgssalt, gurkemeje, spidskommen og sukker op i en frysepose.

Riv skallen af citronen, og pres saften ud af den. Tilsæt citronskal og -saft til posen, og bland hele det sammen.

Skyl blomkålen, og skær stokken af. Del den i buketter, og skær buketterne i skiver. Kom dem op i fryseposen, bind knude på, og ryst det godt sammen, så blomkålen er helt dækket af krydderolien.

Fordel blomkålsskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 15-20 minutter.

Servér evt. de karrystegte blomkål med frisk, bredbladet persille.

Indsendt af
d.
01.05.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.