Tomatsauce med friske tomater

En tomatsauce bør først og fremmest smage af tomat. Lav din tomatsauce med friske tomater i stedet for dem på dåse og oplev en fyldigere, mere intens tomatsmag. Krydret med basilikum og hvidløg bliver den kun endnu bedre.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 500 g tomater
  • 25 blade frisk basilikum
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber

Kom tomaterne i en gryde med kogende vand og tag dem op efter 2 minutter. Træk skindet af.

Del løget i 4 kvarte og skær hvidløget midt over.

Kom løg og hvidløg på en pande sammen med olie og steg i 2 minutter.

Fjern evt. stilken fra tomaterne.

Kom alle ingredienserne på panden og lad dem koge let i 5 minutter.

Kom tomatsaucen i en blender og blend den helt fin. Saucen kan f.eks. serveres med spaghetti.

Indsendt af
d.
09.04.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
09.04.13.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem