Torsk i fad med fløde og spinat

Så nemt er det at lave torsk i fad med fløde, kartofler og spinat.

starstarstarstarstar_border
4,2  –  5 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 800 g kartofler
  • 600 g frossen helbladet spinat (optøet)
  • evt. lidt smør til at smøre fadet med
  • salt
  • peber
  • 1/2 l piskefløde
  • 800 g torskefilet

Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker (ikke for store). Pres så meget væde ud af spinaten som muligt.

Bland kartofler og spinat sammen i et (smurt) fad. Krydr med salt og peber og tilsæt fløde. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.

Rens torskefileterne og krydr med salt og peber. Læg torsken i fadet og bag i yderligere 10-12 minutter afhængig af hvor tykke fileterne er.

Så er der serveret.

Indsendt af
d.
04.03.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.03.16.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem