Vandmelonsalat med rucola og feta

Suveræn opskrift på vandmelonsalat med rucola og feta samt saltede valnødder eller mandler på toppen.

Til 4 personer
  • 2 dl vand (kogende)
  • 3 spsk salt
  • 100 g valnødder eller mandler
  • 100 g rucola
  • 2 kg vandmelon
  • 150 g fetatern
  • evt. balsamicocreme eller balsamicoeddike som dressing

Saltede valnødder til topping:

Bland kogende vand og salt sammen i en skål. Rør rundt indtil saltet er opløst. Kom valnødderne i og lad dem trække minimum 15 minutter (gerne mere).

Hæld vandet fra nødderne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter ved 150 grader. Vend dem undervejs og hold øje med at de ikke bliver brændte.
Lad dem derefter køle af.

Selve vandmelonsalaten:

Skyl rucolaen grundigt og lad den dryppe godt af.

Skær vandmelonen i mundrette stykker. Fjern evt. kernerne hvis du synes.

Bland vandmelon, rucola og feta sammen i en skål - fetaen kan også serveres ved siden af, hvis det ikke er alle der kan lide feta.

Servér vandmelonsalaten med de saltede valnødder på toppen og evt. balsamicocreme eller balsamicoeddike som deessing.

Indsendt af
d.
13.07.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.07.17.
Kategori: