Sushi - Opskrifter på sushi

Med disse opskrifter er det utroligt nemt at lave sushi selv. Ingredienserne er nemme at få fat i, og de hurtige opskrifter hjælper dig til at lave det lækreste sushi.


  Kun fantasien sætter grænser og det er sjovt at prøve forskellige sammensætninger. Makiruller Makiruller er en klassisk sushiret og fremstilles i mange forskellige varianter, former og tykkelser. Man kan selv bestemme sammensætningen af fyldet. Her er nogle gode forslag.

  Ingredienser

  Lag på lag sushi. Vegetariske sushi firkanter En lækker lille og dekorativ vegetarisk sushiret, som er en oplagt forret eller kan indgå i enhver sushimiddag.

  Til 4 personer

  Flot anrettet på fad til 2 personers hygge. Sashimi med tun og laks En af de helt klassiske sushiretter, som er sprængfyldt med dejlig tun og laks. Serveres med gode grøntsager.

  Til 2 personer

  Fedtfattig opskrift
  Sushiruller Lær simpelt at lave sushi - og bevar samtidig en vis valgfrihed mht. sammensætning af fyld. Sushi nok til en menu, perfekt til en hyggelig aften med vennerne.

  Til 24 stk

  Sushi med rejer

  Ingredienser

  Lakse sushi Prøv denne opskrift på lakse sushi – det bliver ikke nemmere at lave aftensmad!

  Ingredienser

  Fedtfattig opskrift

  Modtag ugens opskrift

  Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.