Opskrifter på bowler og punch til drinks

Litervis af opskrifter på punch og drinks i bowle, perfekt når du får mange gæster. Fejr med en boblende Champagne Bowle eller server friskt Den hvide hest med hvidvin som en nem velkomstdrink.

Filur bowle er en festlig og lækker drink
Filur bowle - med rigtige Filur is

God bowle som smager nøjagtig som filur is. Filur bowlen er oplagt at servere til en sommerfest eller som en festlig velkomstdrink.

Den lækreste lemonade med vodka, som du bare bliver nødt til at prøve!
Lemonade - opskrift med vodka

Den lækreste opskrift på lemonade med vodka, som tilmed er utroligt nem at lave. Den læskende drik er ideel til en varm sommerdag og kan også sagtens laves uden alkohol.

Super god punch med vodka og andre dejlige sager.
Punch med vodka

Dejlig nem opskrift på lækker punch med vodka, Cointreau, Redbull og Fanta Exotic, der tilsammen giver en skøn eksotisk drink.

I denne velkomstdrink er den traditionelle mojito peppet op med lækre rabarber.
Velkomstdrink med rabarber

Vildt lækker velkomstdrinks med rabarber, der ligesom den traditionelle mojito indeholder rom, mynte, lime og danskvand. Denne udgave er blot peppet op med rabarber, der gør den ekstra sød og frisk i smagen.

Lemon Daiquiri Punch

Rommen blandet med citronsmagen og Curacao er virkeligt velsmagende.

Aggie Punch

En punch er en nem måde at servere drinks på og er et oplagt valg som velkomst drink. Prøv denne opskrift på punch med tequila, lime og æblejuice.

All American Punch

Opskrift på en nem og lækker punch lavet med bl.a. Southern Comfort, cola, kirsebærjuice samt citrusfrugter. Skal serveres iskold og derfor godt at tilsætte en masse terninger.

Ananasbowle

En ananasbowle er lavet med ananas, champagne og moselvin. Den er især god som velkomstdrink når du får gæster da den ser rigtig flot og lækker ud med de friske ananasstykker.

Arrak punch

Denne punch er lavet med rom, arrak, vanilje, sukker og mælk og er rigtig god at servere om vinteren, da den helst skal drikkes varm.

Bahamas Rom Punch

Opskrift på en lækker punch med smag af ananas, appelsin, kokos og rom. Blandes med Campari for at give drinken en flot rødlig farve.

Baileys Punch

En god punch med mælk, Baileys og lidt revet muskatnød. Smager bedst når den serveres iskold.

Brandy Alexander Punch

Denne punch er især god efter maden når man har lyst til noget lidt mere "dessert-agtigt". Punchen er lavet med Brandy, kakaolikør og fløde som er blevet let pisket sammen til en lækker konsistens.

Brombær Punch

Opskrift på en god punch med friske brombær, solbærrom, rosévin og champagne. Kan laves i god tid i forvejen og blot stå på køl indtil gæsterne kommer.

Champagne Bowle

Prøv denne simple opskrift på champagne bowle som evt. kan serveres som velkomstdrink. Dine gæster vil elske det!