Gammeldags mad - side 2

Her er oksestegen serveret med bådkartofler og fransk løgfad.
Gl. dags oksesteg

God gl. dags oksesteg med løg og gulerødder. Tilberedt i rødvin og bouillon, som også giver en dejlig sauce med masser af smag.

Rabarberflæsk dekorativt drysset med grøn persille.
Rabarberflæsk

Laves ligesom æbleflæsk - blot med rabarber. Rabarberflæsk har en god balance mellem det syrlige og søde, det bløde og sprøde.

Dejlig spidskålssalat med mormordressing og syrlige ribs
Spidskålssalat med mormordressing, mandler og ribs

Dejlig sommerlig spidskålssalat med klassisk mormordressing, syrlige ribs og ristede mandler. Den perfekte balance af syrligt og sødt, cremet og sprødt.

Gammeldags bøfsandwich med sovs

Har du lyst til at lave det hele fra bunden med masser af dejligt tilbehør til så er denne opskrift lige noget for dig.