Aubergine - side 2

God som dip til snacks eller tilbehør til kødretter og tærter.
Aubergine-kaviar

Nem og fantastisk aubergine-kaviar, hvis cremede konsistens gør den velegnet som tilbehør eller dip til f.eks. brød, grøntsagsstænger og andre snacks.

Salat med tomat, aubergine og rødløg.
Aubergine-tomatsalat

En tomatsalat ud over det sædvanlige med aubergine, rødløg og en skøn marinade. Kan faktisk bruges som en selvstændig frokostret hvis man føler for det.

Kylling på en bund af auberginefyld.
Indisk ret kylling og langtidsbagt aubergine

Dejlig indisk ret med kylling og langtidsbagte auberginer, som får en nærmest cremet konsistens p.g.a. langtidsstegningen.

Stegte auberginer med cherrytomater, basilikum og citron

Auberginer som steges i ovnen og kommes på en dejlig blanding af grøntsager og krydderurter.