Linser - Opskrifter med Linser

Mange mennesker spiser mad med linser fordi det er sundt og nærende. Blandt andet er linser fyldt med proteiner. Mange af de mest populære vegetarretter er bygget på linser. Her kan du se de bedste af dem.

Dejlig krydret gryderet med røde linser og en syrlig yoghurtdressing
Gryderet med linser og yoghurtdressing

Dejlig krydret gryderet med linser, der serveres med en syrlig yoghurtdressing med agurk og spidskommen. Retten har en dejlig kombination af indiske krydderier, der giver den en herlig smag.

Den lækreste indiske dahl, der smager helt autentisk.
Indisk dahl - nem og lækker opskrift

Nem og lækker opskrift på indisk dahl, der er en dejligt krydret ret, som smager helt igennem fantastisk. Servér evt. med raitadressing og naanbrød.

Et styks vegetarlasagne, som selv kødelskere vil være vild med.
Lækker vegetarlasagne

Den her lækre vegetarlasagne er den bedste lasagne, jeg længe har smagt. Den er fuld af smag, og så er den smeltede ost på toppen selvfølgelig prikken over i’et.

Grøn og sund gryderet med linser.
Linsegryde

Prøv denne simple og sunde linsegryde, som især er ideel for vegetarer eller veganere, men kan nydes af alle, som elsker sund og lækker mad.

Den lækre søde kartoffelsuppe er proppet med smag fra chili, hvidløg, linser og kokosmælk
Sød kartoffelsuppe med kokosmælk

Super dejlig sød kartoffelsuppe med kokosmælk, som giver en lækker cremet konsistens. Suppen er nem at lave og har et herligt pift af chili og hvidløg.

Linsefrikadeller med nødder

Lækre linsedunser er en både sund og spændende middagsret serveret med f.eks. en fyldig salat og tzatziki. Resterne kan sagtens spises kolde til frokost dagen derpå.

En dejlig varieret salat.
Linsesalat

Lækker, solid salat med linser, rødløg, tomater og peberfrugt. Kan serveres som særskilt ret eller som tilbehør. God vegetarret.

Chilensk linsesuppe

En dejlig suppe med røde linser, løg, hvidløg, æg, ost og franskbrød i terninger.

Linse gratin

En ovnret med linser og andre vegetariske ingredienser.

Linsebøf

Skøn vegetarret med kartofler, linser, ost og tomater. Man laver en fars af grøntsager ved hjælp af en food processor. Steges i kokosolie 3 min. på hver side.

Linsepostej

En postej baseret på linser, kartofler, løg og æg.

Linsesalat

Linser, skalotteløg og hvidløg koges sammen og suppleres med chili og koriander. Dette og blandt andet asparges og cherrytomater bruges til en god salat.

Linsesuppe

En arabisk inspireret ret på suppe med linser, lidt hakkede porrer, kommen og citronsaft.

Grøntsagssuppe med linser

Suppe fyldt med gode grøntsager såsom gulerødder, kartofler, tomater og røde linser.

Indisk linsesuppe

En suppe med gule linser, løg, ærter, bønner, hvidløg og meget mere. Server denne indiske suppe med naanbrød eller hvidløgsflute.