Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Madplan med spændende mad

Fuldstændig forrygende madplan med masser af spændende mad, der er proppet med velsmag. Så får aftensmaden nyt liv, og man kan bl.a. se frem til en lækker karryret og knaldgode hakkebøffer i fad.

Få madplan og indkøbsliste her:

TIL 1 PERSON TIL 2 PERSONER TIL 3 PERSONER TIL 4 PERSONER TIL 5 PERSONER

Alt-i-et fad, og så er der en lækker omgang kylling i karry klar til aftensmad.
Dag 1: Kylling i fad med karry, kokosmælk og spidskål

Fuldstændig fænomenal ret, hvor både kylling, grøntsager og karrysovs tilberedes på samme tid i ovnen. En spændende start på madplanen.

Smugkig på ingredienser
  • 225 g gulerødder
  • ½ spidskål (gem resten til dag 4)
  • 1 løg
  • 1 stort fed hvidløg
  • ¾ terning hønsebouillon (gem resten til dag 2)
  • 2 dl kogende vand
  • ½ ds kokosmælk
  • 1 ¼ spsk rød karrypasta (eller almindelig karrypulver)
  • Saft af ½ lille citron
  • 600 g kyllingeinderfilet (OBS! Der tilberedes ekstra kylling, som skal bruges på dag 4)
  • 2 spsk olie
  • Salt
  • Peber
  • 2 dl ris
Her er fadet lige kommet ud af ovnen.
Dag 2: Torsk i fad med bacon og porre

Knaldgod ovnret med torskefileter, der pakkes ind i bacon og steges i et fad med porrer og mornaysauce.

Smugkig på ingredienser
  • 2 ¼ porrer (gem resten til dag 4)
  • 200 g mornaysauce
  • 1 dl hønsebouillon
  • Salt
  • Peber
  • Ca. 150 g torskefilet (jeg brugte torskeloins)
  • 4 skiver bacon
  • 250 g pasta
Saftige og krydrede hakkebøffer på en bund af grøntsager og tomatsauce er helt perfekt aftensmad.
Dag 3: Krydrede hakkebøffer i fad med kartofler og grøntsager

Ultra lækker alt-i-én ret, hvor let krydrede hakkebøffer toppes med ost og tilberedes i et fad på en bund af kartofler, grøntsager og tomatsauce.

Smugkig på ingredienser
  • 200 g gulerødder
  • 400 g kartofler
  • 1 spsk olie
  • 30 g tacokrydderi
  • 300 g hakket oksekød
  • ¼ tsk salt
  • Peber
  • ½ bdt forårsløg (gem resten til dag 4)
  • 2 peberfrugter
  • 1 fed hvidløg
  • 500 g tomatsauce
  • 40 g revet cheddarost
  • 250 g creme fraiche
Utroligt velsmagende kyllingelasagne med mornaysauce, spidskål og porre.
Dag 4: Kyllingelasagne med spidskål

En sand smagsbombe af en kyllingelasagne med spidskål, porre og mornaysauce samt smeltet mozzarellaost som prikken over i’et.

Smugkig på ingredienser
  • De tilberedte kyllingeinderfileter fra dag 1
  • 400 g tomatsauce
  • 1 lille fed hvidløg
  • ¼ spidskål
  • ¾ porre
  • 150 g mornaysauce
  • 50 g revet mozzarella ost
  • Ca. 5-6 fuldkornslasagneplader
  • ¼ spidskål
  • 225 g gulerødder
  • ½ bdt forårsløg
  • 200 g creme fraiche
  • Salt
  • Peber
Svøbt i bacon og stegt saftig i ovnen - det er tæt på at være den ultimative måde at tilberede svinemørbrad på.
Dag 5: Svinemørbrad med bacon og kartoffelsalat

Lækker svinemørbrad med bacon og et herligt pift af hvidløg - serveres med en knaldgod kartoffelsalat.

Smugkig på ingredienser
  • 325 g kartofler
  • 200 g creme fraiche
  • Den gemte spidskålssalat fra dag 4
  • Salt
  • Peber
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 1 svinemørbrad
  • 6 skiver bacon
  • Svinemørbraden rækker egentlig til 3 personer, men rester af svinemørbraden kan sagtens spises dagen efter til enten frokost eller aftensmad, og det kan også sagtens fryses ned.

Få flere spændende bud på nemme retter til ugens madplan her

Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025