Svinemørbrad med bacon i ovn

Mums, for en lækker svinemørbrad med baconsvøb, der tilberedes i ovnen, så det er super nemt at lave masser af dejligt tilbehør til. Kødet smøres ind i en skøn hvidløgsolie, inden det pakkes ind i baconen, så det får masser af smag og bliver mega lækkert.

Til 3 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 1/2 spsk olie
  • salt
  • peber
  • 1 svinemørbrad
  • 6 skiver bacon

Forvarm ovnen til 200 grader.

Pil hvidløget, og pres det i olien. Krydr olien med salt og peber.

Afpuds svinemørbraden for bimørbrad, sener og store fedtklumper. Smør mørbraden godt ind i hvidløgsolien.

Læg baconskiverne, så de overlapper hinanden lidt, og læg svinemørbraden ovenpå. Pak baconen omkring kødet, og læg det i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir.

Steg kødet i 20 minutter. Skru ovnen op på højeste funktion, og giv det yderligere 5-8 minutter, til baconen er sprød, og kødet er gennemstegt.

Indsendt af
d.
08.10.19.
Kategori:
Annonce

Indsendt af
d.
08.10.19.
Kategori: