Frikadeller på bund af yoghurt

Når frikadeller bages i ovnen er de meget nemmere at lave. I denne opskrift bliver de bagt sammen med en bund af yoghurt, der smager dejligt sammen med frikadellerne. Retten er nem at lave og kan nydes af både store og små.

Til 3 personer
  • 1 løg (lille)
  • 1/2 bdt persille
  • 400 g hakket svine- og kalvekød
  • 1 æg
  • 1/2 dl mælk
  • 1 dl havregryn
  • 3 spsk rasp
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk peber

Bund

  • 4 dl naturel yoghurt
  • 4 æg
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk paprika

Hak løg og persille fint, og bland det med kød, æg, mælk, havregryn, rasp, salt og peber i en skål. Rør det godt sammen til en jævn fars.

Tænd ovnen på 200°.

Brug en ske og evt. din hånd til at forme frikadellerne. Placér dem i et smurt ildfast fad. Kom det i ovnen, og bag frikadellerne i ca. 18 minutter.

Lav yoghurt-bunden imens.

Pisk yoghurt, æg, salt og paprika sammen. Fordel blandingen jævnt omring frikadellerne, og kom fadet tilbage i ovnen i 30-45 minutter mere.

Retten er færdig, når yoghurtblandingen er koaguleret og har taget lidt farve.

Indsendt af
d.
16.05.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.05.03.
Kategori: