Pizza, fedtfattig

Til 4 personer

Dej

  • 3/4 pk gær
  • 4 dl vand
  • 600 g mel
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 spsk olie

Tomat sovs

  • 1 ds flåede tomater
  • 1 ds tomatpuré
  • 1 tsk paprika
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • basilikum
  • oregano
  • salt
  • peber

Fyld

  • parmaskinke
  • kartofler (kogt og i skiver)
  • rucola
  • evt. mozzarella ost

Dej æltes sammen og stilles til hævning 30-45 min.

Tomatsovs: Ingredienser blendes sammen og koges i 30 min.

Dejen rulles tyndt ud (der er nok til 2 bageplader), Tomatsovs spredes ud over dejen. Fyldet fordeles, og evt. lidt ost på.

Vegetarisk: Undlad parmaskinke.

Bages ved 200 gr i ca 10 min.

Indsendt af
d.
04.01.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.01.05.
Kategori: