Gulerodsboller med æg og honning

Saftige gulerodsboller med æg som gør dem ekstra luftige, honning som giver lidt sødme og solsikkefrø som giver en god struktur.

Til 15 stk
  • 50 g gær
  • 5 dl vand (lunkent)
  • 5 gulerødder (revne)
  • 1 håndfuld solsikkekerner (stor)
  • 3 æg
  • 3 spsk honning
  • 1 1/2 tsk groft salt
  • 700 g hvedemel
  • 200 g grahamsmel

Rør gæren ud i det lunkne vand. Bland de øvrige ingredienser i. Dejen skal være lidt klistret.

Lad dejen hæve i 30 minutter. Form den til boller (brug evt. en ske), og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 45 minutter.

Bag gulerodsbollerne ved 200 grader i 10-12 minutter.

Indsendt af
d.
21.11.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.11.06.
Kategori: