Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Oksemørbrad stegt i cognac

Oksemørbrad stegt i cognac smelter i munden. Det er også sjovt at tilberede, hvis man ellers tør flambere. Det er ikke så svært, som det lyder, se her hvordan.

Ingredienser

til 4 personer
  • 4 skiver oksemørbrad (600-700 gram)
  • 1 spsk peber (nykværnet)
  • 1 1/2 tsk salt
  • 3 spsk smør
  • 4 cl cognac
  • 1 1/2 dl fløde
  • 1/2 dl creme fraiche

Rens kødet for fedt og drys det med salt og peber. Smelt 2 spiseskefulde smør på en pande. Brun kødet i 2-3 minutter, på hver side. Tag panden af varmen. Hæld cognac over og sæt ild til. Lad det brænde ud. Læg kødet på en tallerken og pak det i sølvpapir.
Hæld fløden på panden og kog saucen op. Smag til med lidt salt. Tilsæt creme fraiche og 1 spiseskefuld smør. Herefter må saucen ikke koge.
Hæld saucen over kødet og servér med ovnbagte kartofler.

Annonce
Publiceret d.
12.11.08.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Kødretter ›
Mørbrad ›
Oksemørbrad
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Sylvia Ros
Opskrift af Sylvia Ros
Annonce

Flere lækre opskrifter

Oksemørbrad i ovn
Oksemørbrad på pande
Oksemørbrad i sous vide
Oksemørbrad med bacon
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023