Kylling i karry med pasta

Kylling i karry er en klassisk ret. Her serveres det med gode grøntsager og pasta.

Til 2 personer
  • 300 g kylling
  • 2 spsk olie eller smør
  • 2 spsk karry
  • 2 løg
  • 4 gulerødder
  • 2 porrer
  • 1 peberfrugt
  • 6 dl hønsebouillon (vand + terning)
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 2 spsk majsstivelse eller hvedemel til jævning af sovsen
  • salt
  • peber
  • 250 g pasta

Skær kyllingekødet i mindre stykker, hvis det ikke allerede er det. Svits stykkerne i fedtstoffet i en gryde. Hak løg og svits det med sammen med karry. Skræl gulerødderne og skær dem og porrerne samt peberfrugten i strimler/stave. Kom grøntsagerne i gryden.

Tilsæt bouillon og lad retten simre 5 minutter før fløde og meljævning tilsættes. Imellemtiden sættes pastaen til at koge i en anden gryde (kog efter anvisningen på pakken).

Lad karrysovsen koge ind til den ønskede konsistens og smag til med salt og peber.
Velbekomme.

Indsendt af
d.
04.11.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.11.10.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem