Havregrynskugler med rom

Havregrynskugler er dejlige som konfekt, specielt i den søde juletid og er (i den også travle juletid) i øvrigt ualmindeligt nemme at lave.

Disse er især gode som konfekt til voksne, da den søde smag får modspil af rommen og af den let bitre note fra kaffen.

Ingredienser
  • 3 dl havregryn
  • 1/2 dl rom
  • 1/2 dl kaffe (kold)
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk kakaopulver
  • evt. 1 spsk kakaopulver (til at rulle havregrynskuglerne i)
  • evt. 2 spsk flormelis (til at rulle havregrynskuglerne i)

Rør havregryn, rom, kaffe, smør, sukker og kakaopulver sammen. Form massen til kugler og tril evt. kuglerne i en blanding af kakaopulver og flormelis.

Havregrynskuglerne kan holde sig en uges tid i køleskabet.

Indsendt af
d.
16.11.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.11.10.
Kategori: