Juleopskrifter - Opskrifter på julemad

Lækre juleopskrifter på dejlig julemad. Både til julefrokost og til den store aften. Prøv f.eks. julekonfekt med marcipan eller andesteg.

Klassisk tilbehør til traditionel dansk julemad.
Brunede kartofler

Let og lækker opskrift på brunede kartofler. Især meget brugt til jul, men smager godt hele året til en flæskesteg eller med f.eks. grønlangkål.

Lækker opskrift på tjekkisk julebrød, der også er kendt som Vánočka
Julebrød

Lækkert julebrød, der smager sødt af vanilje og er pyntet med mandelflager på toppen. Brødet er ideelt som morgenmad eller til eftermiddagskaffe/gløgg.

Et glas skøn hjemmelavet kirsebærsovs
Hjemmelavet kirsebærsovs

Skøn hjemmelavet kirsebærsovs, der er utrolig nem at lave og smager, som englene synger.

Dejlig julekaffe med kanel, vanilje, sukker og nelliker
Julekaffe

Super lækker julekaffe, der smager dejligt af kanel, vaniljesukker og nelliker. Den er nem at lave, og så dufter den tilmed af jul.

Smager ekstra godt med kirsebærsovs
Ris a la mande

Ingen jul uden ris a la mande og det smager da også så godt, at man sagtens kan spise det hele året. Prøv vores populære opskrift.

Den flotte juletrifli vil fungere godt som alternativ juledessert med kombinationen af kirsebærsauce, flødeskum og vanilje.
Juletrifli - nem og lækker juledessert

Fantastisk juletrifli med kirsebærsauce, flødeskum og makroner. En utroligt nem og lækker juledessert, der er et garanteret hit.

Ris a la mande med kold karamelsovs.
Karamelsovs til ris a la mande

Server ris a la mande med himmelsk karamelsovs. Et godt alternativ til dem som ikke er så vilde med kirsebærsovs eller som bare vil prøve noget nyt og lækkert.

Mexicansk julekylling.
Kylling til mexicansk jul

Trænger du til lidt afveksling fra den danske julemad. Så prøv mexicansk kylling til jul. F.eks. serveret med ris og julesalat.

Æbleskiver med flormelis og syltetøj.
Æbleskiver

Lav dine egne æbleskiver! Det er ikke så svært og de bliver flotte, runde, søde og dejlige.

En herlig sprød andesteg.
Andesteg

En herlig opskrift på andesteg, som kan bruges til mortensaften, juleaften eller bare når der rigtigt skal spises godt til aftensmaden.

En dejlig julesnack, som også er velegnet som en lille lækkerbisken i børnenes madpakke.
Havregrynskugler

Få opskriften på den populære julesnack. Havregrynskugler er også gode at liste med i børnenes madpakke som en ekstra lækkerbisken.

Her er karrysildene pyntet med æg og sild på toppen.
Karrysild

Dejlige karrysild med en fantastisk og blød smag. Tilmed er det meget simpelt at lave. Perfekt til julefrokost og det kolde bord.

Brune kartofler er uundværligt tilbehør til en rigtig julemiddag.
Brune kartofler

De brune kartofler hører sig naturligvis til på juleaften, men det er næsten ærgerligt kun at spise dem én gang om året. Server f.eks. til en saftig steg.

Server f.eks. med søde kartofler og rødkålssalat med balsamico.
Stegt andebryst

Stegte andebryster smager bare fantastisk og er ikke spor besværligt at lave. Steges på panden og inden servering skæres de i skiver.

Nem, hurtig og super lækker æggesalat!
Æggesalat med flødeost

Æggesalat er fast inventar til jule- og påskefrokosterne, men er også god til hverdag. Denne laves med cremet flødeost, som giver en helt særlig smag.