Rejer med squash, fennikel og creme af peberrod

En dejlig forret med rejer, fennikel og hjemmelavet peberrodssalat. Fungerer rigtigt godt med lidt brød til også.

starstarstarstarstar_half
4,5  –  4 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 230 g rejer
  • 1 økologisk citron
  • 250 g creme fraiche 18%
  • 1 spsk dild (finthakket)
  • 2 spsk peberrod (revet)
  • 1 squash
  • 1 fennikel
  • olivenolie
  • salt
  • peber

Hæld lagen fra rejerne og tilsæt revet skal fra halvdelen af citronen, samt salt og peber. Sæt rejerne på køl.

Bland creme fraiche med den anden havldel af citronskallen, revet peberrod, dild, salt og peber.

Skær squash og fennikel i meget tynde strimler (f.eks. på et mandolinjern) og bland dem i en skål med saften fra en halv citron, lidt olie og salt.

Anret salaten på en tallerken med rejerne og peberrodscremen.

Servér evt. brød til.

Prøv også:
Denne ekstremt nemme forret med rejer, avocado og dressing, der også smager helt fantastisk.

Indsendt af
d.
02.08.12.
Kategori:

Hvad kan man servere til?

Som nævnt kan man servere noget godt brød, og skal det være hjemmelavet, kan jeg især anbefale disse opskrifter:

Sprøde rugbrødschipsLækkert durumbrødFantastisk hvidløgsbrød med ost

Kan retten laves på forhånd?

Du kan fint lave peberrodscremen en dag i forvejen, men jeg ville vente med at skære resten ud og anrette til umiddelbart inden servering, så det er så friskt som muligt.

Næringsindhold

pr. 100 grampr. personhele portionen
Kalorier82 kcal210 kcal838 kcal
Kulhydrat2 g6 g25 g
Protein5 g13 g50 g
Fedt6 g14 g58 g
Indsendt af
d.
02.08.12.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem