Æggemuffins med broccoli og skinke

Super enkle æggemuffins med broccoli, der er ultra nemme at bikse sammen. De kan sagtens fryses, så man hurtigt kan fremtrylle en lækker morgenmad, brunch eller frokost.

Til 12 stk

Blend æg og hytteost sammen, og krydr med salt og peber. Skær broccolien ud i små, fine buketter, og tilsæt dem sammen med skinketern.

Fordel æggemassen i muffinsforme af silikone eller metal (smør dem evt. med olie først). Fyld kun formen 3/4 op, for de hæver lidt i ovnen.

Top evt. dine æggemuffins med revet ost, og bag dem ved 200 grader i 20-25 minutter.

Tip:
Hvis du gerne vil lave én stor æggekage, kan jeg anbefale at tage et kig på denne lækre æggekage med skinke, broccoli og ost i ovn.

Indsendt af
d.
16.01.17.
Kategori:

Er der broccoli tilovers?

Hvis der er rester af broccoli, kan jeg anbefale at bruge det i disse lækre retter:

Kylling med bacon, broccoli og ostesovs i fadLækker broccolitærte med baconSuveræne BBQ broccoli i ovn

Næringsindhold

pr. æggemuffinhele portionen
Kalorier83 kcal995 kcal
Kulhydrat1 g17 g
Protein8 g95 g
Fedt5 g60 g

Kan æggemuffinsene fryses?

Æggemuffinsene kan sagtens fryses, hvis du skulle få nogen tilovers. De kan godt have tendens til at afgive en smule væske under optøning, men de smager stadig rigtig fint.

Indsendt af
d.
16.01.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem