Æblecarpaccio med mozzarella

Denne lille carpaccio er både frisk og lækker. Den består af æbler, mozzarella og ærteskud. Det giver en skøn smag og et flot udtryk, der gør den særligt egnet til gæstemad. Æblecarpaccioen kan med fordel serveres som forret – evt. med et glas hvidvin til.

4,0  –  2 stemmer  –  Stem her
  • Dejlig lille forret med æble, mozzarella og ærteskud
  • Æblecarpaccio er en meget elegant forret, der kan serveres til gæster
  • Retten forener det sprøde og cremede, det søde og det syrlige
Til 4 personer
  • 4 æbler
  • 1 kugle mozzarella ost
  • havsalt
  • peber
  • 2 håndfulde ærteskud
  • olivenolie

Skær æblerne i helt tynde skiver, og anret dem på tallerkenerne. Riv mozzarellaen i mindre stykker, og fordel den på æbleskiverne.

Drys havsalt og peber (helst friskkværnet) over carpaccioen, og top den med friske ærteskud. Hæld til sidst lidt olivenolie over, og server straks, så æblerne ikke når at blive brune.

Indsendt af
d.
29.05.17.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem