Broccolisalat med græsk yoghurt, feta og cherrytomater

Simpel og suverænt god broccolisalat, hvor broccolien vendes i cremet græsk yoghurt og blandes med sprøde cherrytomater, let skarpe rødløg og dejlig feta. Virkelig godt tilbehør til f.eks. græsk mad, tærter eller ovnretter og meget mere.

Til 2 personer
  • 1 broccoli
  • vand (Kogende)
  • 1 fed hvidløg (lille)
  • 150 g græsk yoghurt
  • salt
  • peber
  • 200 g cherrytomater
  • 1/2 rødløg (lille)
  • 50 g feta
  • evt. 25 g pinjekerner (ristede)

Del broccolien i små buketter, kom dem op i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i fem minutter, og hæld vandet fra. Lad broccolien dryppe af, til det er koldt.

Pil hvidløg, og pres det. Bland det sammen med den græske yoghurt, og smag til med salt og peber. Bland broccolien i.

Skyl cherrytomater, og skær dem i kvarte eller halve, afhængigt af størrelsen. Pil rødløg, og snit det i tynde strimler. Bland det i broccolisalaten sammen med cherrytomaterne. Kom salaten op i en skål.

Smuldr fetaen over salaten, og drys til sidst med de ristede pinjekerner, hvis du vælger at bruge dem.

Indsendt af
d.
15.03.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.03.19.
Kategori: