Små brød med bacon og asparges

Jeg kan slet ikke få nok af de her små brød med bacon og asparges. De er super nemme at lave, og så vil de helt sikkert imponere både dine smagsløg og dine gæster.

Til 16 stk

Brød

  • 1 1/2 dl vand (lunken)
  • 10 g gær
  • lidt salt
  • 1 spsk olie
  • 225 g hvedemel

Derudover

  • 1 bdt asparges (16 stk.)
  • 1 pk bacon (8 skiver)

Hæld det lunkne vand i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt salt, olie og melet lidt ad gangen, til der ikke er mere mel tilbage. Ælt dejen godt, og lad den hæve i 30 minutter.

Skyl aspargesene, knæk de træede ender af, og kassér dem. Skær alle baconskiverne over på midten, vikl et stykke bacon rundt om hver asparges, og læg dem til side.

Ælt dejen let igennem, og del den i det angivne antal stykker. Rul dejstykkerne til aflange pølser, og vikl hver pølse rundt om aspargesene med bacon. Læg dem på en bradepande med bagepapir, og bag dem i 12 minutter ved 220 grader.

Servér som forret, tapas eller som tilbehør til f.eks. supper, salater eller kød.

Indsendt af
d.
06.07.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.17.
Kategori: