Cordon bleu på panden
Mega lækker opskrift på cordon bleu, der steges på panden. Det er overraskende nemt at lave selv – bare følg trin-for-trin billederne.
Ingredienser
til 2 personer- 2 kyllingebryster
- 100 g cheddarost
- 2 skiver skinke
- 50 g hvedemel
- 1 æg
- 75 g rasp
- salt
- peber
- olie
Sådan laver du Cordon Bleu på panden
- Fjern fedt og sener fra kyllingebrystet.
- Læg kyllingebrystet imellem to stykker husholdningsfilm, og bank det fladt med en kødhammer eller kagerulle – filmen gør, at det ikke sprøjter med kyllingesaft overalt.
- Skær osten i skiver, og fordel skiverne på kyllingen. Læg et stykke skinke ovenpå. Rul kyllingen, og luk den evt. med et par tandstikker.
- Hæld mel i en dyb tallerken, pisk ægget sammen i en anden tallerken, og hæld rasp, salt og peber i en tredje tallerken.
- Vend først kyllingerullerne i mel, så i æg og til sidst i rasp.
- Steg dem sprøde i godt med olie på pande. Vend dem undervejs, så de steges på alle fire sider.
- Servér de sprøde cordon bleu varme, så osten stadig er smeltet indeni.
Servér f.eks. med:Lækker salat til kylling
Ekstra sprøde ovnkartofler
Se flere idéer til tilbehør til Cordon Bleu her