Paprikagryde med kylling

Fantastisk paprikagryde med saftig kylling, cremet paprikasovs og sprød bacon på toppen. Den smager vildt godt og er en garanteret succes hos både store og små. Servér f.eks. med ris eller kartoffelmos til.

  • Den lækreste paprikagryde med saftig kylling, dejlig bacon og en knaldgod paprikasovs.

Til 4 personer



Start med at stege baconen sprød på en pande. Skær imens kyllingefileterne ud i mundrette stykker, og krydr dem med salt og peber. Læg den stegte bacon på et stykke fedtsugende papir, og steg kyllingestykkerne i baconfedtet. Tag stykkerne op, og læg dem til side.

Hak løg fint, og skær peberfrugterne i tern. Kom evt. lidt olie på panden, hvis der mangler fedtstof, og svits løg og peberfrugt ved middelsvag varme, til løgene er klare, og peberfrugterne begynder at blive bløde.

Tilsæt paprika og tomatpuré, og svits det med i fem minutter. Rør fløde, mælk, vand og ketchup i, og smuldr bouillonterningen i. Lad sovsen simre ca. 10 minutter. Kom bacon og kylling i, og varm det godt igennem. Gem evt. lidt sprødstegt bacon til at drysse over retten inden servering. Smag til med salt og peber.

Hak persillen, og vend den i retten inden servering. Hold evt. lidt tilbage til pynt.

Indsendt af
d.
16.01.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.