Gulerodsfritter med parmesan

De her gulerodsfritter er enormt lækre! De vendes i en blanding af olie, krydderier og parmesan, så de ikke blot får en forrygende smag, men også en herlig sprød overflade. Rigtig godt tilbehør til alt - især hvis du spiser LCHF og gerne vil spare på kulhydraterne.

Til 2 personer
  • 400 g gulerødder
  • 2 spsk olie
  • 20 g revet parmesanost
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk oregano
  • 1/4 tsk hvidløgspulver
  • peber
  • evt. lidt persille til pynt

Forvarm ovnen til 250 grader.

Skræl gulerødderne, og skær dem i relativt tynde stave. Kom dem op i en frysepose, og tilsæt olie og det meste af pamesanosten (gem lidt til at drysse over senere). Tilsæt også salt, oregano, hvidløgspulver, og krydr med peber.

Bind knude på posen, og ryst det godt, så olie, krydderier og parmesanost dækker gulerodsstængerne jævnt.

Beklæd en bageplade med bagepapir, og hæld gulerodsfritterne ud herpå. Drys med det resterende parmesanost. Sæt pladen i ovnen, og giv fritterne 15 minutter. Vend dem dernæst, og giv dem yderligere 10 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Drys evt. lidt frisk persille over fritterne inden servering.

Indsendt af
d.
18.12.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
18.12.19.
Kategori: