Kartoffelfad med spinat og skinke

Mega lækkert kartoffelfad med spinat, skinke og revet ost. En simpel sag at bikse sammen, og så smager det helt forrygende. Servér for sig selv eller f.eks. med en grøn salat til.

starstarstarstarstar
5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 500 g kartofler
  • 1 løg (lille)
  • lidt olie
  • salt
  • peber
  • 4 æg
  • 100 g creme fraiche
  • 100 g revet mozzarella
  • 25 g babyspinat
  • 2 tomater (små)
  • 100 g skinkestrimler

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skræl kartofler, og skær dem i små stykker. Pil løg, og hak det fint. Kom begge dele op i et ildfast fad, og vend det godt rundt med lidt olie samt salt og peber. Sæt fadet i ovnen, og steg det 15 min.

Pisk æg, creme fraiche og revet mozzarella sammen. Gem lidt af mozzarellaen til at drysse på toppen. Krydr med salt og peber.

Skyl spinaten, og hak den groft. Skyl tomater, og skær dem i tynde skiver.

Tag fadet med løg og kartofler ud af ovnen, og tilsæt spinat, æggemasse og skinkestrimler. Bland det godt sammen. Læg tomatskiverne ovenpå, og drys med lidt revet mozzarella.

Bag kartoffelfadet i ca. 30-35 minutter, til æggemassen er stivnet, og osten er gylden på toppen.

Indsendt af
d.
15.08.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.08.19.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem