One pot pasta med pølser og broccoli

Denne cremede one pot pasta med pølser, broccoli og en skøn tomat-flødesovs er tæt på at være verdens nemmeste pastaret, og så smager den ovenikøbet helt forrygende. Den kan klart anbefales.

Til 4 personer
  • 1 1/2 broccoli
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 4 pølser
  • 1/2 spsk paprika
  • 1 1/2 spsk tomatpuré
  • 2 ds hakkede tomater
  • 5 dl hønsebouillon
  • 2 dl fløde
  • 200 g makaroni
  • 75 g mozzarella ost

Skyl broccolien, skær den i mindre buketter, og sæt dem til side. Pil rødløg, og skær det i tynde skiver. Pil hvidløg, og hak det fint. Steg rødløg og hvidløg i olien ved middel varme i fem minutter.

Skær imens pølserne i mindre stykker, og lad dem stege med løg og hvidløg i fem minutter.

Tilsæt paprika, tomatpuré, hakkede tomater, hønsebouillon og fløde, og kog blandingen op. Kom makaroni og broccoli i gryden, og kog det i ca. 6-8 minutter, eller til makaronien er al dente.

Rør mozzarellaen i retten, og servér med det samme.

Indsendt af
d.
02.10.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.10.18.
Kategori: