One pot pasta med bacon, kylling og fløde

Ultra lækker one pot pasta, der både indeholder kylling, bacon og en fantastisk cremet sovs lavet på fløde og parmesan. Retten kan hurtigt bikses sammen, og den er dejlig nem at lave.

Til 5 personer
  • 200 g bacon
  • 400 g kyllingebryster
  • Lidt smør
  • 1 l hønsefond (eller bouillon)
  • 3 dl piskefløde
  • 500 g pasta
  • 50 g revet parmesanost
  • salt
  • peber
  • 250 g cherrytomater
  • frisk persille (finthakket)

Steg bacon sprødt i en gryde. Hvis du gerne vil bevare sprødheden i baconen, kan du tage det op og lægge til side.

Skær kyllingen i mundrette stykker, og brun det hurtigt af i baconfedtet og lidt smør. Skub baconen til side, hvis du lader det blive i gryden.

Kom hønsefond (eller bouillon) i gryden, og tilsæt piskefløde. Bring det i kog, og tilsæt pastaen. Lad den koge i ca. 15 minutter.

Tilsæt parmesan, og smag til med salt og peber.

Halvér cherrytomaterne, og kom dem på toppen af pastaretten. Top af med finthakket persille og evt. den sprødstegte bacon.

Indsendt af
d.
05.09.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.09.18.
Kategori: