Pasta i ovn med bacon og broccoli

Lækker og mild pastaret i ovn med bacon og broccoli, som både børn og voksne vil elske. Retten er ultranem at lave, så den passer perfekt ind i en travl hverdag.

Til 2 personer
  • 8 skiver bacon
  • 150 g pasta
  • 130 g broccoli eller aspargesbroccoli
  • 1 1/2 dl mornaysauce
  • 100 g revet ost
  • salt
  • peber

Læg baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Tænd ovnen på 225 grader, og sæt bagepladen i ovnen. Steg baconen sprødt i de ca. 20 minutter, det tager for ovnen at forvarme. Der kan være forskel på ovne, så hold øje med, at det ikke brænder på, og giv det evt. lidt længere tid, hvis baconen ikke er sprød efter de 20 minutter.

Kog imens pastaen i letsaltet vand, til den næsten er al dente. Pastaen skal efterfølgende bages i ovnen, så hæld vandet fra, inden den er helt færdigkogt.

Skær broccoli eller aspargesbroccoli ud i mindre buketter. Skær de sprøde baconskiver i mindre stykker.

Bland pasta, broccoli og bacon sammen med mornaysaucen og halvdelen af osten i et ovnfast fald. Krydr med salt og peber, og drys resten af osten på toppen.

Bag pastaretten i ca. 10 minutter – sæt evt. ovnen på grill, så osten smelter og bliver gylden.

Indsendt af
d.
14.10.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.10.16.
Kategori: