Rabarbercrumble

En luksusudgave af rabarbercrumble. Rabarberne bliver mindre syrlige, når de udsættes for varme og får i øvrigt godt modspil af den søde crumble, hvis smag her har en god dybde fra marcipan, mandler og kardemomme.

Til 6 personer

Fyld

  • 500 g rabarber
  • 1 1/2 dl rørsukker
  • Lidt smør til at smøre formen

Dej

  • 1 dl mel
  • 75 g smør
  • 1 dl havregryn
  • 100 g marcipan
  • 1 dl rørsukker
  • 75 g mandler
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 1 spsk vaniljesukker

Rens rabarberne og skær dem i stykker. Kom dem i en smurt form og drys med rørsukker.
Bag rabarberne i ovnen ved 175 grader i 20-25 minutter.

Smuldr smørret med melet. Riv marcipanen. Hak mandlerne.

Smør/melblandingen tilsættes havregryn, marcipan, rørsukker, mandler, kardemomme og vaniljesukker.
Smuldr det hele sammen.

Kom crumble-dejen ovenpå de bagte rabarber og bag i 20-25 minutter ved 175 grader.

Rabarbercrumble kan serveres med flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis.

Indsendt af
d.
05.07.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.07.13.
Kategori: