Spinatpesto

Vild med pesto? Prøv en anden variant end dem man typisk laver eller køber. Denne indeholder klassiske pesto-komponenter som parmesan og hvidløg, men er lavet med spinat og pinjekernerne er erstattet af sprøde mandler.

Til 6 personer
  • 50 g mandler
  • 75 g spinat
  • 50 g parmesanost
  • 1 fed hvidløg
  • saften fra 1/2 citron
  • 1 1/2 dl olivenolie
  • salt
  • peber

Rist mandlerne på en tør pande til de begynder at tage farve. Lad dem derefter køle af.

Skyl spinaten grundigt, og lad dem dryppe af.

Skær parmesan og hvidløg i mindre stykker.

Kom mandler, spinat, parmesan, hvidløg, citronsaft og olivenolie i en minihakker, foodprocessor eller lignende. Blend til konsistensen er helt jævn og lind.

Smag spinatpestoen til med salt og peber.

Indsendt af
d.
27.05.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.05.13.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem