Sunde bananpandekager uden mel og sukker

Sunde pandekager lyder utopisk, men det kan sagtens lade sig gøre at lave lækre bananpandekager - endda helt uden mel og sukker. De bliver dejligt svampede i konsistensen, og bananerne giver dem en skøn sødme.

Gå til: IngredienserFremgangsmådeAntal kalorier og kulhydrater

xxxxxxxxxi
4,5  –  4 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 2 bananer
  • 2 æg
  • evt. 1 tsk vaniljepulver
  • rapsolie til stegning

Skræl bananerne og mos dem med en gaffel. Kom mosen i en skål og bland æg og evt. vaniljepulver i. Rør indtil banan og æg er blandet helt sammen.

Kom lidt olie på en pande, og kom klatter af dejen på - ca. 2 spsk dej til hver pandekage. Steg bananpandekagerne på begge sider ved middel varme.

Servér f.eks. med skyr, kanel og frisk frugt, eller med sirup, syltetøj eller nutella og peanutbutter - men så er de ikke så sunde længere ;-)

Indsendt af
d.
04.12.15.
Kategori:

Næringsindhold for bananpandekagerne

pr. personhele portionen
Kalorier379 kcal757 kcal
Kulhydrat38 g76 g
Protein9 g18 g
Fedt20 g41 g
Indsendt af
d.
04.12.15.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem