Lasagne - side 2

   Mums. Gratineret med parmesan får fuldkornslasagnen en varm, gylden overflade.
   Fuldkornslasagne

   Fuldkornslasagnen smager akkurat lige så godt som den traditionelle udgave - hvis ikke bedre. En fantastisk familieret. Server evt. med en grøn salat.

   Italiensk opskrift på lasagne.
   Lasagne - Opskrift på lasagne

   Populær, uprætentiøs opskrift på lasagne. Yderst velsmagende og let tilgængelig, så alle kan være med. Et sikkert hit hos de fleste, uanset aldersgruppe.

   Skøn lasagne med champignon, fløde og ost.
   Lasagne med champignon

   Skøn og cremet lasagne fyldt med champignon i flødesovs, der giver en lækker smag. Lasagnen indeholder to slags ost, så den mætter dejligt, selvom der ikke er kød i.

   En lækker og sund lasagne
   Grøntsagslasagne med broccoli

   Grøntsagslasagne med broccoli er en lækker ret. Den er ikke ligefrem slankende, men den er dejlig let i maven. Prøv at servere den med masser af salat og nybagt brød.

   Ægte italiensk lasagne med grøntsager og bechamelsauce.
   Lasagne med fedtfattig bechamelsauce

   Hovedretten som altid er et hit. En traditionel, italiensk lasagne, lavet med fedtreduceret bechamelsauce uden smør. Mængden af ost kan reguleres efter behov.

   En dejlig vegetarret.
   Vegetarisk lasagne

   Vegetarisk lasagne er populært både hos vegetarer og folk som normalt spiser kød. Lav en stor portion og der er mad til flere dage.

   Lakselasagnen kommet ud af ovnen og klar til servering.
   Lakselasagne

   Oplev smagen og duften af det italienske køkken med denne fantastisk lækre lakselasagne. Det udgør et perfekt og nærende hovedmåltid til både familie og gæster.

   Kyllinge-lasagne er et godt alternativ til de populære mexicanske pandekager. Lasagnen kan også indgå i en mexicansk buffet.
   Mexicansk kyllingelasagne

   Denne mexicanske kyllingelasagne med spinat er et sikkert hit. Både til hverdag og hvis du skal lave noget nem mad, når du får gæster.

   Smeltet ost på toppen gør lchf lasagnen ekstra lækker
   LCHF lasagne med aubergine-plader

   Rigtig lækker LCHF lasagne uden pasta, men med aubergine-plader i stedet for. Sammen med den velsmagende kødsovs og skønne ostesauce er det en uimodståelig version af klassikeren.

   Pizzalasagnen er lækker, når det både skal være sundt og syndigt.
   LCHF pizzalasagne med squash

   Den lækreste LCHF pizzalasagne med squash-lasagneplader, kødsovs, pepperoni og en lækker ostesovs. Alle de fantastiske smage, man kender fra en pizza i en sundere, low carb variant.

   Smeltet ost på toppen gør lige low fodmap lasagnen ekstra luksus
   Low FODMAP lasagne

   Rigtig god Low FODMAP lasagne med masser af smag fra den lækre kødsovs og en glutenfri bechamelsovs. Top gerne med revet ost, så lasagnen bliver ekstra luksus.

   Rigtig god fiskelasagne med god ostesmag.
   Fiskelasagne

   Velsmagende og nem opskrift på fiskelasagne med fisk, naturligvis og gode grøntsager. En hovedret, som har det hele og er velegnet til hverdag eller en uformel gæstemiddag.

   Den færdige lasagne med hytteost og spinat
   Lasagne med spinat og hytteost

   Fantastisk lasagne med spinat og hytteost, som skaber en mere fedtfattig lasagne. Men bare rolig, den elskede smagskombination af herlig tomatsauce og cremet ostesauce er bevaret.

   Den lækre lasagne er med en velsmagende kombination af spinat og oksekød.
   Lasagne med spinat og oksekød

   Vildt lækker lasagne med oksekød og spinat, der gør lasagnen en tand lettere og sundere. Den frosne spinat kommes blot i kødsovsen, så den er tilmed nem at lave.

   Skøn lasagne med grønt spinat og masser af skinke.
   Lasagne med spinat og skinke

   Forrygende lasagne med en lækker kombination af skinke og spinat samt en cremet sauce med hytteost. Den tager ikke lang tid at lave, og den er derfor perfekt hverdagsmad.