Natmad - Opskrifter på Klassisk Natmad

Opskrifter på natmad eller ”skrub af mad” som det også kaldes. Vi har både de klassiske opskrifter på natmad som forskellige supper og andre natmadsvarianter som kan give inspiration.

Denne mængde giver en lille forret til 2 personer. Hvis kyllingesuppen skal serveres som hovedret bør du lave dobbelt portion.
Kyllingesuppe - Opskrift på kyllingesuppe

Populær opskrift på kyllingesuppe. Ingredienserne inkluderer kylling og udvalgte grøntsager. En opskrift som alle kan lave.

En velsmagende og dekorativ suppe.
God tomatsuppe

En af de bedste opskrifter på tomatsuppe som du kan komme i nærheden af. Efter de skønne ingredienser er tilsat simrer suppen under låg i 10 minutter. Serveres rygende varm.

Porretærten kan evt. laves med færdiglavet tærtedej. Så er det endnu nemmere.
Porretærte

Friske, sprøde porrer er, som navnet antyder, hovedingrediensen i denne klassiske porretærte, som med en frodig salat er god som en nem og lun hovedret.

Friske asparges giver tarteletfyldet bedre smag og en sprødere konsistens.
Tarteletter med kylling og asparges

Tarteletter med kylling og asparges er elsket af både gammel og ung. En god klassisk dansk opskrift som smager skønt.

En utraditionel og lækker tærteret.
Kyllingetærte

Denne opskrift på kyllingetærte er så nem at alle kan følge den og så smager den himmelsk. Fyldt med lækre ingredienser.

Indbydende cremet ser kyllingesuppen ud.
Kyllingesuppe med grøntsager

Skøn suppe med kylling og grøntsager. Måske ikke helt fedtfattig, men til gengæld rig på nyttige næringsstoffer og vigtige vitaminer. Og god smag, naturligvis.

Pizzasnegle med feta

De bedste pizzasnegle jeg længe har smagt! Feta, oliven, skinke og resten af fyldet giver masser af smag. Lav gerne mange i samme omgang, da de sagtens kan fryses ned.

Dejligt cremet suppe
Porresuppe

Let opskrift på en klassisk, cremet porresuppe. Særligt velegnet til de kolde dage.

Frikadellerne kan f.eks. serveres med kartofler og persillesovs, eller med rugbrød og rødkål, eller hvad du har lyst til.
Traditionelle frikadeller

Frikadeller på traditionel vis som mormor lavede dem. Nemme at lave og yderst velsmagende.

Hvis aspargessuppen serveres som forret, er der nok til 4 personer. Hvis den serveres som hovedret, kan 2 personer blive mætte af denne mængde.
Aspargessuppe, flødelegeret

Denne opskrift på flødelegeret aspargessuppe er både nem og hurtig at lave. Den er en rigtig sommerklassiker, men den smager dejligt året rundt - både som forret, hovedret eller til frokost med et stykke lunt flute til.

En flot og cremet suppe
Champignonsuppe

En dejlig cremet champignonsuppe, som kan bruges til for eksempel natmad. Servér med hvidløgsbrød eller flutes og du har et helt måltid.

Hjemmelavet pizza med champignon, rød peber, løg og pepperoni.
Pizza med pepperoni

Servér pizza med masser af smag som et aftensmåltid, der vil glæde hele familien, brug den i madpakken eller som natmad, de fleste vil kunne lide.

En plade med pizzasnegle.
Pizzasnegle med skinke

Fantastiske pizzasnegle med skinke, ost og pesto, der er nemme og hurtige at lave. Dejen er lavet med både rugmel og havregryn, hvilket gør pizzasneglene mere mættende er perfekte til madpakken.

Her er brødene lavet med en blanding af hvede og fuldkornsmel.
Pølsebrød

Lav dine egne lækre pølsebrød! Det er hverken svært eller særligt tidskrævende og så smager de bare meget bedre end dem, du kan købe dig til.

Pølsehorn kan f.eks. serveres med ketchup, sennep eller anden dressing.
Pølsehorn

En ægte dansk klassiker. Pølsehorn er både lækre og praktiske som en lækker snack eller til madpakken. Meget nemme at lave.